USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Путін знищив найбільш боєздатну частину армії РФ, відправивши її в Україну, – ГУР

20 Квітня 2023 13:45
Найбільш боєздатна частина російської армії знищена. Сприяв цьому диктатор Володимир Путін, коли відправив свої війська воювати проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

За його словами, наразі війська РФ тактичні операції можуть планувати і спробувати їх реалізовувати. Інша справа – в цілому росіяни переходять до стратегічної оборони.

«Розпіарений «великий» зимовий наступ, який довго анонсувався, ми вже бачимо, що давно позаду, оскільки чергові задачі ворога провалені», – зауважив Юсов.

Читати ще: Середня тривалість життя російського військового в Україні становить 60 днів, – ЗМІ

Він підкреслив, що в окупантів немає сьогодні сил повторювати ті спроби, які ми бачили після 24 лютого минулого року.

«Але це не означає, що ворог розбитий або не несе небезпеки для України. Є велика кількість живої сили, мобілізаційний потенціал, значна кількість техніки, нехай навіть часто застарілої. Але найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні. Знищив її власне Путін, пославши у м’ясорубку», – заявив Юсов.

При цьому він нагадав, що наші Сили безпеки та оборони своєю чергою готуються до звільнення української території.

Нагадаємо, що втрати російської армії у війні проти України від початку повномасштабного вторгнення становлять близько 184420 військових вбитими.

Як повідомлялося, втрати РФ в Україні досягли історичного антирекорду з часів Другої світової. За рік повномасштабної війни в Україні вони перевищують її сумарні втрати у всіх збройних конфліктах, у яких брали участь радянська та російська армії з 1945 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus