USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Британська розвідка: РФ використовує дельфінів для захисту бази флоту у Севастополі

23 Червня 2023 17:54
Британська розвідка розповідає, що Росія останнім часом посилила захист бази Чорноморського флоту в окупованому Севастополі та залучає для охорони дельфінів-афалін.

Як повідомляє «Європейська правда», про це йдеться у розвідувальному огляді Міністерства оборони Британії про російсько-українську війну від 23 червня.

Аналітики зазначають, що ще з літа 2022 року Росія почала посилювати заходи безпеки для бази Чорноморського флоту в окупованому Севастополі. Серед іншого, це щонайменш чотири шари сіток та бонових загороджень на вході у гавань.

Останніми тижнями, схоже, «лінію захисту» доповнили більшою кількістю спеціально навчених морських ссавців.
«На знімках можна бачити, що кількість плавучих загонів для ссавців у гавані майже подвоїлося. У них, скоріш за все, дельфіни-афаліни. В Арктиці флот також використовує білуг і тюленів. Росія використовує тренованих тварин для різних завдань. Ті, які розміщені у гавані Севастополя, швидше за все, перебувають там для протидії дайверам противника», – зазначають в огляді.

Також цього тижня британська розвідка показала оборонні укріплення росіян на півночі Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 23 Червня 2023 19:00
Не суньте своего носа куди вас не просят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus