USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Британська ведуча порівняла карту України на формі збірної з брудною плямою

3 Липня 2021 17:48
Телеведуча Кейт Гарравет у програмі «Доброго ранку, Британіє» в присутності українського посла у Великій Британії Вадима Пристайка порівняла карту України на формі збірної для Євро-2020 із брудною плямою.

Як передає Новое время, про інцидент повідомило видання Daily Star.

Пристайка запросили в студію, щоб обговорити матч 1/4 фіналу Євро-2020 між Англією та Україною.

«Не знаю, чи добре ви бачите, але на передній частині вашої футболки є карта. Її важко розгледіти. Це схоже на футболку, яку мій син піднімає з підлоги і вважає, що вона ще не дуже брудна. Це трохи схоже на брудну пляму. Ну ви розумієте, про що я, ну схоже ж трохи», – сказала телеведуча.
Посол не прокоментував її слова про «брудну пляму».

Також Гарравей запитала Пристайка, чи не є політичним рішення розміщення карти на футболці збірної. Посол у відповідь зазначив, що це не політичний крок, а бажання об’єднати всю націю під час масштабного турніру. Дипломат зауважив, що національна збірна вперше піднялася на таку високу сходинку під час чемпіонату Європи.


Як передає УНН, гучне висловлювання телеведучої викликало невдоволення з боку перш за все англійської громадськості. Глядачі і шанувальники шоу були обурені такими словами ведучої, назвавши її в соцмережах грубою, а сам коментар дуже неприємним.

Окрім того, англійці розраховують, що українська сторона вимагатиме від прем’єр-міністра принести офіційні вибачення за коментарі телеведучої, що ображають Україну.

«Не здивуюся, якщо Україна попросить прем’єр-міністра принести офіційні вибачення за її коментарі, що ображають Україну», – писали користувачі.
Як ми писали, збірна України в додатковий до другого екстратайму час вирвала перемогу в збірної Швеції та вийшла до чвертьфіналу турніру. Сьогодні, 3 липня, наша збірна зіграє з Англією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Черпаком по кастрюлі Показати IP 3 Липня 2021 18:20
Білій пані дозволяється.
Лопатою по ваті до Черпаком по кастрюлі Показати IP 4 Липня 2021 10:46
Рашистські гроші не пахнуть, ні тій клімаксуючій пані, ні вам. От і весь сказ.
Анонім Показати IP 3 Липня 2021 18:28
Главное, что наш посол (бывший министр иностранных дел) просто сидит и тупо улыбается, когда вот так надменно унижают форму его страны.
777 до Анонім Показати IP 3 Липня 2021 20:21
Как баклан лыбится. Низзя хозяевам возражать.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Липня 2021 10:47
Посол наш, як і вся зелень, повний баран.
Докотились Показати IP 3 Липня 2021 18:59
От так вони ведуть себе перед панами. Язичка ковтнув і все. Навіть гримасу великої стурбованості на обличчі побоявся скорчити. І це лише футбол. І це лише ведуча. Міг би хоча б на жарт перевести про їхню форму. А коли опоненти сильні політики, дипломати, і предмет розмови державні інтереси? Цікаво побачити реальні переговори за участю таких послів.
? до Докотились Показати IP 4 Липня 2021 10:48
А ви що не бачили зе після переговорів з іншими президентами? Це справжній сором і жах.
Джек Показати IP 3 Липня 2021 19:20
Так впринципі правильно ж сказала
Всезнайко Показати IP 3 Липня 2021 20:07
Так, як пляма поту. Зрада зрадня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus