USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Британська компанія купила акції ЛуАЗ

30 Січня 2009 17:47
Мажоритарний акціонер автомобільного заводу «Богдан» (Луцький автомобільний завод, ЛуАЗ) – компанія SV-Motors Ltd. – здійснила продаж приблизно 5% акцій. Акції придбала британська інвестиційна компанія NLV Рrіvаtе Еquіtу&Іnvеstмеnts Ltd. Угода здійснена за сприяння компанії «Ексім-Капітал», яка виступила ексклюзивним інвестиційним радником. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомляє «ЛігаБізнесІнформ» із посиланням на прес-службу корпорації «Богдан», член спостережної ради ВАТ «ЛуАЗ» Андрій Зінчак відзначив: «Деталі угоди, а саме – точна кількість акцій, ціна і ринкова капіталізація, кількість акцій ВАТ «ЛуАЗ» у вільному обігу будуть оголошені найближчим часом». За його словами, переговори з представниками американського фонду, що володіє компанією NLV Рrіvаtе Еquіtу&Іnvеstмеnts Ltd., тривали понад два місяці.
«Протягом цього часу проведений ряд зустрічей між топ-менеджментом корпорації «Богдан» і представниками фонду. Інвестори оглянули виробничі потужності шести заводів ЛуАЗ на території України, ретельно вивчили капітальні інвестиції, здійснені Автомобільним заводом «Богдан» протягом 2006-2008 років, і міжнародну фінансову звітність підприємства, відбулася презентація довгострокової стратегії розвитку на найближчі п’ять років», – додав член наглядової ради.
На думку незалежних експертів, сума, отримана від продажу акцій, може складати орієнтовно 20 мільйонів доларів, – інформує ОГО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus