USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Британських міністрів зобов'язали відмовитись від закордонних поїздок

12 Березня 2017 15:35
Ініціатором рішення виступила Консервативна партія Великобританії, інформує Главком.

Декількох членів кабінету міністрів Великобританії зобов'язали відкласти закордонні поїздки доки не почнеться процедура виходу країни з ЄС. З відповідним розпорядженням виступила Консервативна партія, повідомляє The Telegraph.

Згідно з повідомленням, прийняттяю цього рішення сприяло побоювання партії втратити більшість у парламенті перед голосуванням по законопроекту про Brexit, на якому консерватори мають намір виступити проти запропонованих поправок.

Консерватори також занепокоєнні тим, що деякі проєвропейськи налаштовані представники партії можуть приєднатися до опозиції і проголосувати за запропоновані Палатою лордів поправки до законопроекту.

При цьому Sky News додає, що Палата лордів 13 березня може схвалити законопроект про Brexit без внесення яких-небудь змін. Телеканал зазначив, що після цього можна буде негайно запустити процедуру виходу Великобританії з Євросоюзу.

«Главком» також повідомляв, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей може ввести в дію процедуру виходу країни з ЄС вже у найближчий вівторок, 14 березня.

Канцлер Німеччини Ангели Меркель дала зрозуміти, що якщо Тереза Мей введе наступного тижня в дію 50 статтю, то 27 країн в ЄС проведуть шостого квітня надзвичайний саміт.

Натомість президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер сподівається, що Британія повернеться в ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus