USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Будемо співати на Красній площі в Москві». У Луцьку запалив легендарний Степан Гіга. Фоторепортаж

6 Грудня 2022 12:07
Легендарний український співак Степан Петрович Гіга нині переживає чергову хвилю популярності – протягом одного тижня на численні прохання поціновувачів своєї творчості артист дав другий концерт у Луцьку.

Виступ легенди, на який розмели усі квитки, відбувся у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка 5 грудня.

Послухати пісні легненди прийшло і старше покоління, і молодь. У залі можна було помітити навіть бабусь, які привели на концерт онуків. Степан Гіга вирішив одразу ж запалити фанатів, розпочавши концерт з одного з найгарячіших своїх хітів – «Сон».
Артист не був багатослівним на сцені, але він все ж наголосив, що кохати ніколи не пізно, та виконав пісні про любов «Дружині», «Вино кохання», «Третій тост» та «Наталі».

А далі на сцену традиційно вийшов Гриць Драпак з гумористичним виступом або, як нині модно називати, зі стендапом. Гуморист-ведучий розповів про свою пенсію та закликав ніколи не вірити москалям, викликавши регіт у публіки. Не обійшовся концерт маестро і без виступів його дітей – SteveG та Квітослави. Також для лучан заспівав Даніель, онук Степана Гіги.
Після відпочинку хедлайнер вечора знову з’явився на сцені. Заспівавши «Золото Карпат» та «За тебе все віддам», Степан Гіга змусив присутніх не сідати до кінця концерту, тож вони влаштували справжнісіньку українську дискотеку під легендарні хіти.
Степану Петровичу не дозволили піти зі сцени після останньої пісні. Тож для лучан прозвучали легендарні «Яворина», «Друзі мої», а також пісня цієї війни «Ой, у лузі червона калина».
Насамкінець Степан Гіга пообіцяв, що одні з наступних його концертів відбудуться у звільненому Криму, а також – на красній площі у москві.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
село стайл Показати IP 6 Грудня 2022 14:31
село стайл
Лучанка Показати IP 7 Грудня 2022 03:54
запахло совком, рівненським інститутом культури, олівє, парадом і кобзоном.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus