USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Будемо з Україною до перемоги», – Байден

26 Березня 2022 17:11
Президент США Джо Байден у Варшаві на зустрічі представників України і США у форматі 2+2 на рівні керівників зовнішньополітичного та оборонного відомств запевнив, що США надаватимуть підтримку Україні до перемоги у війні, яку Росія розв’язала проти нашої держави. Це була перша зустріч Байдена з українськими високопосадовцями віч-на-віч після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого.

Про це розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками зустрічі, повідомляє НВ.

«Президент Байден сказав дві речі: те, що відбувається в Україні, змінить XXI століття. У нього є абсолютно чітке розуміння того, про що ми говорили з 2014 року, що це не війна Росії проти України – це війна тиранії проти усього світу. І ми спільними зусиллями досягнемо того, щоб ця зміна була на нашу з вами користь: на користь України, на користь демократичного світу», – сказав Кулеба.

«І друге – це, безумовно, слова президента Байдена про те, що США непохитно будуть з Україною в усьому, абсолютно в усьому до нашої перемоги. Ніщо не змусить США відвернутися від України або послабити підтримку, навпаки – вона буде тільки зростати», – розповів очільник українського МЗС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus