USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Японія ввела санкції проти РФ через вторгнення в Україну

1 Березня 2022 05:30
Японія запровадила санкції проти керівництва Росії за її вторгнення на територію України. Персональні економічні обмеження торкнуться особисто президента країни-агресора Володимира Путіна.

У санкційний список також потрапили колишній прем'єрміністр РФ Дмитро Медведєв, міністр закордонних справ країни Сергій Лавров і міністр оборони Сергій Шойгу, повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на агентство Kyodo.

Крім того, Японія запровадить експортні санкції проти 49 компаній та організацій, у тому числі ФСБ, ГРУ, компанії «Сухой», авіабудівної компанії МіГ та корпорації Ростех.

«Уряд вирішив заморозити активи шести осіб, включаючи Володимира Путіна, як додаткові санкції проти Росії, що вторглася в Україну. До цілей входять міністр закордонних справ Лавров і колишній прем'єрміністр Медведєв», – йдеться в матеріалі.

Після вторгнення Росії в Україну і початку широкомасштабної війни японці вирішили запровадити санкції проти Путіна та низки російських чиновників. Японія також виступила за відключення російських банків від системи SWIFT та виділила 100 мільйонів доларів для допомоги Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus