USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Будівельник» розгромив «Волиньбаскет»

16 Грудня 2016 14:13
У черговому матчі баскетбольної Суперліги у четвер, 15 грудня, луцький «Волиньбаскет» зазнав нищівної поразки на виїзді у матчі проти столичного «Будівельника». Нагадаємо, у попередньому матчі «лицарі» вдома поступилися запорізьким баскетболістам.

А у Києві початок гри був не найгірший для підопічних Дмитра Чайковського. Рахунок відкрив лучанин Олег Рудаков зі штрафного, довгий час команди не могли знайти свою гру. Яскраво на майданчику виглядав новачок киян Далента Джаморел Стефенс. Завдяки його зусиллям господарі виграли першу чверть з відривом у сім очок.

Попри явний статус фаворита киян, волинські «лицарі» намагалися протистояти активній грі суперника. У пам’яті свіжа була нещодавня перемога над «Дніпром». Розрив скоротився до мінімальних двох очок. Та кияни без особливого поспіху зуміли до великої перерви встановити двозначну перевагу – 44:32.



У третій 10-хвилинці волиняни катастрофічно не встигали за швидкими переміщеннями киян. Вдала серія господарів 18:2 остаточно зафіксував їхню перевагу. Побиття «Волиньбаскета» продовжилось і в останній чверті. Гру команди завершили з дворазовою перевагою киян – 98:49.

«Легких перемог не буває. І для того, щоб зараз перемогти без проблем, хлопці багато працювали. Це результат наших клопітких тренувань. Сьогодні була хороша командна гра – 28 результативних передач. Хлопці довіряли один одному, добре грали в нападі. Молодці», - підсумував гру своїх підопічних головний тренер «Будівельника» Володимир Коваль.



«Будівельник» - «Волиньбаскет» - 98:49 (25:18, 19:14, 23:6, 31:11)

Найрезультативнішим гравцем матчу став киянин Руслан Отверченко, набравши 19 очок. Його колега американець Стефенс оформив дабл-дабл (11 очок + 11 підбирань). У «Волиньбаскета» лідером результативності став Олександр Фурс – 12 очок.

«Команда суперника показала хорошу гру, а ми виявилися неготові грати на таких швидкостях. Хоча "Будівельник" зіграв чудовий матч, багато очок вони здобули завдяки нашим помилкам. Більше третини їхніх результативних атак пройшли без будь-якого нашого спротиву. Будемо переглядати відео гри і аналізувати помилки», - розповів наставник лучан Дмитро Чайковський.

Свій наступний поєдинок волиняни зіграють у суботу, 17 грудня, на паркеті «Черкаських мавп».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus