USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» отримав суперника в Кубку

26 Жовтня 2016 12:02
На стадії 1/8 фіналу Кубка України луцькій баскетбольній команді «Волиньбаскет» протистоятиме МБК «Миколаїв».

Про це стало відомо у вівторок, 25 жовтня, під час жеребкування 1/8 фіналу FreezeOil Кубка України.

Процедуру проводили представник титульного спонсора турніру компанії FreezeOil Юлія Добряк та віце-чемпіонка світу з баскетболу 3х3 серед жіночих команд Євгенія Спітковська. Нагадаємо, у національній команді разом зі Спітковською на чемпіонаті світу в Китаї виступала і вихованка волинського баскетболу Дар’я Завидна.

У вісімку «сіяних» луцька команда не потрапила, а тому 100-відсотково отримала суперлігового суперника. Аналізуючи минулий сезон, бачимо, що МБК «Миколаїв» — команда, з якою волиняни можуть грати на рівних. Саме свою першу історичну перемогу у рамках Суперліги підопічні Дмитра Чайковського отримали в матчі з миколаївською командою. Правда, інші три очні зустрічі закінчилися тріумфом «корабел». Зазначимо, один з лідерів «лицарів» Артем Чемякін минулий сезон відіграв за миколаївську дружину.

У нинішньому чемпіонаті «Миколаїв» займає шосту сходинку з 50% перемог. Лучани — останні (17%). Безумовним лідером Миколаєва є Олександр Кушніров. В середньому за гру він набирає 16,3 очка та робить 8,5 підбирання. Це найкращі показники в його команді.

На цій стадії турніру 8 пар команд проведуть по 2 матчі за системою вдома/на виїзді.

Попередні дні проведення матчів Кубку України 2 і 6 листопада. Переможці пар на наступній стадії турніру утворять дві групи по чотири команди.

Але перед кубковими баталіями луцьких баскетболістів очікує ще дві виїзні гри «регулярки» — 28 жовтня проти «Кривбаса» та 30 числа проти того ж «Миколаєва». Нагадаємо, в попередньому турі волиняни поступилися БК «Хімік».

Усі пари 1/8 Кубку:

"Кремінь" (Кременчук) – "Будівельник" (Київ) "Шамани-МАУП" (Київ) – "Хімік" (Южне) "Миколаїв" - "Волиньбаскет" (Луцьк) "Каштан" (Київ) – "Запоріжжя-ZOG" "Хімік-2" (Южне) – "БІПА" (Одеса) "Говерла" (Івано-Франківськ) – "Кривбас" (Кривий Ріг) "Золотой Век" (Кропивницький) – "Черкаські Мавпи" "Політехнік" (Харків) – "Дніпро"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus