USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеміст NewsOne: ГПУ відкрила справу про держзраду і готує арешт активів

8 Липня 2019 15:19
Генеральна прокуратура відкрила кримінальну справу стосовно українського телеканалу NewsOne за статтею про держзраду за організацію телемосту з російським каналом «Росія 1».

Про це у Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

«У зв'язку з намірами телеканалу NewsOne провести спільний телеміст з російським підсанкційним каналом, Генпрокуратура зареєструвала сьогодні провадження про замах на вчинення державної зради шляхом надання інформаційної підтримки підривній діяльності проти України», — написав Луценко.

Він також додав, що на допит викликані ведучий і генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов, а також власник каналу та депутат від партії «Опозиційний блок» Тарас Козак.

«Готується подання до суду про арешт активів», — написав Луценко.
8 липня російський державний телеканал «Росія 1» анонсував проведення телемосту з українським NewsOne під назвою «Надо поговорить».

Служба безпеки України ініціювала невідкладне скликання позачергового засідання РНБО у зв’язку із запланованим телемостом.

Президент Володимир Зеленський відреагував на телеміст, який планують провести російський канал «Россия 24» і NewsOne, і назвав його дешевим, але небезпечним піар-ходом.

Зрештою телеканал NewsOne повідомив про скасування телемарафону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Липня 2019 15:43
Умные люди всегда найдут общий язык и не делят людей по рассовому признаку, религиозным взглядами только не далеки делятся иными способами, доказывая свою правоту с пеной у рта. Если политики не могут договориться между собой, то людям проживающим в Украине и России делить нечего
! до Анонім Показати IP 8 Липня 2019 18:01
Сначала рашка выводит свои танки, вооружение и наемников с Украинского Донбасса, Украина берет границу под свой контроль, и Крым, и только тогда можно начинать говорить. А до этой поры никто говорить не будет. Ну разве что больные на голову.
ще не зовсім свідоми до ! Показати IP 8 Липня 2019 18:24
Колись була модна група "Мечтать". Раджу послухати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus