USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Будівлю банку в центрі Луцька виставили на аукціон за 30 мільйонів

28 Листопада 2023 22:08
Будівлю філії банку «А-4» разом із земельною ділянкою на вулиці Лесі Українки, 28а в Луцьку продають. Майно перебуває у приватній власності.

Аукціон на сайті «Prozorro. Продажі» оголосило АТ «Кредобанк». Пропозиції учасників приймають до 4 грудня.

Як вказано, продають будівлю філії банку «А-4» загальною площею 533,5 кв. м і власну земельну ділянку для обслуговування приміщення загальною площею 0,0583 га, які розташовані за адресою: Волинська область, Луцьк, вулиця Лесі Українки, будинок 28а.

Кадастровий номер земельної ділянки – 0710100000:11:112:0013.

«Будівля філії банку є окремою будівлею, яка складається з чотирьох поверхів та підвалу. Фундамент – залізобетонні блоки. Стіни – цегла. Перегородки – цегляні. Підлога – ламіноване покриття та плитка. Перекриття – залізобетонні панелі. Покрівля – металопрофіль. Вікна – металопластикові, подвійного засклення. Двері – металеві, дерев’яні. Облицювання – штукатурка, пофарбування акриловими фарбами, плитка. Комунікації – електроосвітлення, водопровід, каналізація, водяне опалення, кондиціонер.

Розташована будівля на центральній вулиці міста; має заасфальтований під’їзд та майданчик для паркування; територія огороджена по периметру. Продаж відбувається з умовою, що будівля буде передана в оренду банку терміном на 12 місяців, згідно з окремим договором оренди», – зазначено в описі лоту.

Стартова ціна – 30 мільйонів гривень.
Читати ще: Приміщення підприємства-боржника з Луцька продають на аукціоні

Нагадаємо, земельну ділянку комунальної форми власності в Рокинях площею понад гектар планують виставити на аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 29 Листопада 2023 08:58
Хороше житло було б для багатих і розумних з великою сімєю. А в цьому "гетто" воно нікому не потрібне. Епоха банків вичерпала себе. Хіба що під офіс бізнесмену з немалими грошима. І аукціон нічого не дасть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus