USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.72 9.88

Будівлю колишньої котельні в Луцьку продають за 7 млн

20 Січня 2024 13:44
У Луцьку продають нежитлове приміщення – колишню котельню, що на вулиці Гетьмана Дорошенка, 2б. Будівля розташована в мікрорайоні Теремно, серед приватних садиб і нових житлових комплексів. Відстань до центру міста – чотири кілометри.

Аукціон з продажу приміщення на сайті prozorro.sale оголосив відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради.

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації Луцької міської територіальної громади. Це нежитлове приміщення – колишня котельня – загальною площею 917 квадратних метрів. Це споруда 1983 року побудови.

«Будівельна характеристика: фундамент – бетон; стіни і перегородки цегляні; перекриття – залізобетонні плити; покрівля – рубероїдне покриття; підлога – бетон, дерев’яна; вікна дерев’яні. Інженерне забезпечення: підведені електроосвітлення, водопровід, газопровід, каналізація, але не функціонують. Фізичний знос становить 42%. Висота труби – 30 метрів, діаметр – 1,2 метра», – вказано в описі лоту.

Стартова ціна – 7 253 096 гривень.
Нині балансоутримувачем нерухомості є ДКП «Луцьктепло».

Рішення про продаж приміщення на аукціоні було проголосовано на сесії Луцької міської ради в серпні 2023 року.

Читати ще: Занедбану їдальню волинського підприємства-банкрута продають на аукціоні

Нагадаємо, в центрі Луцька продавали будівлю філії банку «А-4» разом із земельною ділянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 20 Січня 2024 17:34
Щоб не вийшло так ,як із дит.садочками.Тим більше,що прийнято рішення про реконструкцію системи теплопостачання міст з метою відмови від надмірної централізації.Увага буде приділена квартальним котельням,навіть котельням на групу будинків.А такі,як Карбишева 2 і Боженко 34 є нерентабельними із-за далекої відстані до споживачів і малих навантажень.про що неодноразово писали ВН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus