USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку затвердили детальний план території

17 Січня 2024 13:03
В обласному центрі Волині затвердили детальний план території району вулиць Набережної та Шевченка, що дозволятиме будівництво двох одинадцятиповерхових будинків.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли питання про затвердження проєкту внесення змін до детального плану території району вул. Набережна – вул. Шевченка у місті Луцьку.

Як розповів директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз, цим детальним планом передбачено будівництво двох одинадцятиповерхових житлових будинків.

«Фактично увесь цей час були дискусії стосовно того, як забезпечити ці будинки територією для парковок. Нарешті дійшли консенсусу, який дозволяє винести цей проєкт на затвердження. Всі моменти вже врегульовані. Забудовники тепер зобов’язані створювати підземні паркінги та відповідно сховища. Тому гострі моменти, як забезпечити житлові комплекси парковками, фактично вирішені будівельними нормами. Детальний план, який ми зараз затверджуємо, – це якраз відповідь на те, де розташувати транспорт», – сказав Веніамін Туз.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення.
Нагадаємо, у травні минулого року затвердили проєкт детального плану території в межах вулиць Ковельської, Шевченка та річки Стир. У цьому районі передбачається будівництво 21-поверхового будинку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 17 Січня 2024 13:22
каналізаційні стоки куди збираються зливати?)
МайСтрiм Показати IP 17 Січня 2024 13:39
Може парк краще зробили ? А то центр міста ще і коло водного ресурсу.
Стой там - іді сюда Показати IP 17 Січня 2024 17:42
Так сама ж міська рада наклала мораторій на нове будівництво ! То вже мораторій відклала, чи шо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus