USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Будівництво нової школи в Головному обійдеться в 123 мільйони

14 Червня 2021 22:49
Проєктна документація на будівництво нової школи пройшла експертизу.

Про це йдеться у розпорядженні за підписом першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Мовенка від 10 червня.

Документом, зокрема, було затверджено проєктну документацію на будівництво за робочим проєктом «Нове будівництво школи на 600 місць у смт Головне Любомльського району Волинської області (коригування)». Відомо, що документація отримала позитивний експертний звіт товариства з обмеженою відповідальністю «Перша Приватна Експертиза».

Загальна кошторисна вартість будівництва складає 123,269 мільйона гривень.

Нагадаємо, в селищі Головне вже давно мріють про нове приміщення школи, адже старе – розсипається. Фундамент нової школи заклали ще у 2012 році. Втім донині будівництво так і не зрушило з мертвої точки.

Читати ще: Мертве будівництво: чому в селі на Любомльщині не можуть звести школу

Попередньо цей об’єкт планували включити як перехідний в список на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Проте згодом його виключили. Причиною виключення стало те, що невчасно були проведені тендерні процедури.

В облдержадміністрації обіцяють, що будівництво цього навчального закладу здійснюватиметься у 2022 році. А цього року мали відкоригувати проєктно-кошторисну документацію, відповідно до вимог освітньої реформи, в контексті реформування старшої школи.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus