USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відроджуватимуть санаторій

5 Травня 2016 16:46
Передбачити в обласному бюджеті кошти на розробку проектно-кошторисної документації санаторію «Журавка» пропонують у Волиньраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 5 травня.

У рамках обговорення змін до обласного бюджету на 2016 рік голова комісії Петро Савчук запропонував передбачити 300 тисяч гривень на співфінансування виготовлення проектно-кошторисної документації для відновлення санаторію «Журавка» в рамках грантового проекту. Цю суму він пропонував перерозподілити з коштів, що передбачені для департаменту інфраструктури та туризму ОДА, зокрема на встановлення туристичних знаків (100 тисяч гривень), виготовлення ПКД на будівництво велодоріжок (100 тисяч), виготовлення рекламної продукції (70 тисяч).

З його слів, за потенціалом цей об’єкт не поступається санаторію «Пролісок» та є актуальним нині. У санаторії спільно з Волинським обласним госпіталем для інвалідів війни планують здійснювати реабілітацію учасників АТО.

Члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
він Показати IP 5 Травня 2016 20:45
Якщо є право власності на землю, то виділення коштів на пкд доречне, якщо немає землі, то починати потрібно саме з неї. Це перше, а друге це те що навіть навскидку можна стверджувати, 300 тис грв на пкд мало, хтось когось цією сумою дурить, напевне щоб обійти процедурузакупівлі по проектним роботам
55 до він Показати IP 6 Травня 2016 17:12
так розумію, що 300тис. - це невелика частка, пише ж "співфінансування". Можливо, є якийсь приціл на єврогрант, тоді 300 тис. - це 10%... Але як це юридично оформлено - так, це питання...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus