USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Будівництво школи за державні кошти: в районі – впевнені, Гунчик – сумнівається

20 Жовтня 2016 11:58
Стан реалізації інвестиційних проектів у одномандатному виборчому окрузі № 23 обговорили під час наради керівників районів із головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Лілія Павлова, у цьому році лише два проекти у даному виборчому окрузі фінансуються із фонду регіонального розвитку. Зокрема, це реконструкція Любешівського НВК з добудови санітарних кімнат та будівництво ДНЗ у селі Муравище Ківерцівського району.

Окрім того, обговорили стан об’єктів, які профінансували із державної субвенції, наданої місцевим бюджетам. Більшість з цих коштів райони ще не освоїли, - повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Голова Камінь-Каширського районного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», помічник народного депутата Ірини Констанкевич Світлана Сидорук зазначила, що у цьому році ще є можливість отримати кошти із Державного фонду регіонального розвитку.

Відтак, вона розповіла, що Ірина Констанкевич планує внести пропозиції щодо фінансування з фонду регіонального розвитку пперелік об’єктів, які необхідного для збудувати, капітально відремонтувати чи реконструювати. Їхній перелік народний депутат визначала спільно з керівниками району.

«Це, передусім, об’єкти, на які вже виготовлена проектно-кошторисна документація, – наголосила Світлана Сидорук. – Одним із них - школа у селі Осівці. На виготовлення проектно-кошторисної документації та початок будівництва нової споруди навчального закладу з ініціативи фракції «УКРОП» в облраді вже виділили мільйон гривень із вільних залишків обласного бюджету. У разі отримання коштів з фонду регіонального розвитку з’явиться можливість зробити ще один великий крок у просуванні цього будівництва. Щодо інших об’єктів, які можуть також бути профінансовані з фонду регіонального розвитку, то це ДНЗ у селі Добре та соціально-культурний центр в селі Карпилівка».

Під час обговорення фінансування цих проектів із Державного фонду регіонального розвитку голова облдержадміністрації Володимир Гунчик засумнівався у спроможності керівників Камінь-Каширського району освоїти державні кошти. Проте голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук запевнив, що всі кошти, які виділить державний фонд регіонального розвитку, будуть використані за призначенням і у встановлені терміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus