USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Будівництво у луцькому дворі – законне, - міськрада

29 Квітня 2015 15:22
Будівництво, на яке скаржаться лучани, виконується без порушень. Такі висновки оприлюднила заступник міського голови Лариса Соколовська.

Нагадаємо, під час 73 сесії міської ради сьогодні, 29 квітня, міського голову попросили перевірити законність будівництва, яке розпочалося в дворі будинку на вулиці Стрілецькій, 21б.

Зі слів Лариси Соколовської, на ділянку, де ведуться роботи, з 2001 року виданий державний акт на постійне користування землею приватному підприємству «Турія» для будівництва 6-поверхового будинку.

З її слів, у підприємства є всі документи, декларація про початок будівельних робіт, визначений генпідрядник – ПП «Неф».

«Територія загороджена, під’їзд зроблений від міської філії обленерго. Паспорт будівництва також є. Порушень не виявили, відстань до сусідніх будинків витриманий. Все згідно з чинним законодавством», - пояснила чиновник.

Власне, підприємство лише нещодавно розпочало земляні роботи. Депутат міської ради Олександр Плісецький повідомив, що до нього також дзвонили мешканці й повідомляли, що під час робіт обірвали кабель і в сусідньому будинку немає світла.

Лариса Соколовська повідомила, що це питання треба уточнити. Однак часто лучани, вважає вона, скаржаться на те, чого немає, радячи, «як треба будувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Бандера Показати IP 29 Квітня 2015 15:55
А давайте Соколовській у дворі будинок побудуємо
пенсіонерка Показати IP 29 Квітня 2015 19:13
Пора Соколовській на ПЕНСІЮ, а то прикриває всі незвконні будівництва! Сама знаю, зверталась! А взагалі, яущо земельна ділянка не використову.ться за призначенням три роки (може я помиляюсь), то її забирають! І чому у постійне користування , а не у приватну власність. Щось там не те....
він Показати IP 29 Квітня 2015 22:12
БУДИНОК У ЯКОМУ ПРОЖИВАЮТЬ ЧЛЕНИ ІНІЦІАТИВНОІ ГРУПИ ТЕЖ ЗБУДОВАНИЙ У ДВОРІ ІСНУЮЧОГО БУДИНКУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus