USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Будівництво Любомльської райлікарні завершується

10 Вересня 2008 09:20
Нещодавно начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Антон Кривицький на відвідинах Любомля, побував і на будівництві райлікарні. Про стан зведення установи він розповів 10 вересня у коментарі «Волинським Новинам».
За словами Антона Кривицького, «у цьому році добудовується корпус «Б» – лікарняний пункт, який невдовзі введуть у експлуатацію».
«Наразі ведуться оздоблювальні роботи, благоустрій території, підготовка до зимового періоду, облаштування котельні для автоматизованої загрузки палива», – додав він.
Із початку будівницта на лікарню виділено 28 мільйонів гривень, у цьому році – близько 7 мільйонів для запуску корпуса «Б». Щодо будівництва, то пан Кривицький запевнив, що «у цьому році воно завершиться».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus