USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Букмекери приймають ставки на четверту вагітність Кейт Міддлтон

24 Грудня 2018 21:56
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон ймовірно збирається стати мамою в четвертий раз. Розмови про вагітність з’явилися в королівському оточенні. Букмекери вже приймають ставки, пише "Знай".

В 2018 році Кейт і принц Вільям втретє стали батьками, а принц Гаррі і Меган Маркл зіграли весілля і чекають свого первістка. При цьому можливо й Міддлтон перебуває в цікавому положенні.

Прихильники королівської пари переконані, що Кейт збирається народити Вільяму четверту дитину і таким чином повторити долю чинної королеви Англії Єлизавети II. Можливо саме так герцогиня Кембриджська хоче цілком завоювати прихильність королеви.

Британські букмекерські контори вже щосили приймають ставки на четверту вагітність Кейт. Крім того, найближчим часом очікують повідомлення про вагітність від прес-служби Кенсінгтонського палацу.

Однак є й противники цієї думки. Справа в тому, що третя вагітність Кейт Міддлтон далася непросто. У неї були проблеми зі здоров’ям. Це може стати вагомою причиною до того, що вона не вирішиться четвертий раз виносити дитину.

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна – у жінок зовсім різні погляди на життя.

Герцогиня Кембриджська та Сассекская так і не змогли знайти спільну мову, хоча й відвідують безліч заходів разом. Вся проблема в тому, що вони занадто різні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus