USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

23 Березня 2024 23:06
Принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак – вона проходить хіміотерапію. Тип онкологічного захворювання залишили в таємниці.

Наприкінці січня Кейт Міддлтон покинула лікарню майже через два тижні після операції на черевній порожнині. Точний вид операції не розкривали, але зазначали, що вона досить серйозна. Кетрін не зʼявлялася на публіці з Різдва 2023 року, потрапила в лікарню і залишила її непоміченою, пише Бабель.

У новому відеозверненні Кейт підтвердила, що перенесла операцію на черевній порожнині на початку цього року, і хоча вона минула успішно, у неї виявили онкохворобу. Лікарі порадили принцесі пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз вона «на ранніх стадіях цього лікування».

Читати ще: У короля Великобританії Чарльза III виявили онкологію на ранній стадії

Вона додала, що діагноз став для неї великим шоком. Кейт і принц Уельський Вільям «робили все можливе», щоб залагодити це приватно заради сім’ї та маленьких дітей – принців Джорджа і Луї та принцеси Шарлотти.

Принцеса Уельська не повідомила жодних деталей про свою хворобу. Вона зазначила, що почувається добре і з кожним днем стає сильнішою – у цьому теж допомагає підтримка принца Вільяма. Вона додала, що нетерпеливо чекає на момент, коли зможе повністю повернутися до публічного життя, однак зараз зосередиться на лікуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus