USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Була бавовна: на аеродромі в Псковській області знищено два ворожі гелікоптери

31 Жовтня 2022 16:00
На військово-повітряній базі зс рф «Веретьє» (Псковська область, Острів-5) вночі 31 жовтня відбувся потужний вибух. Два російські ударні вертольоти Ка-52 «алігатор» повністю знищено. Ще два – суттєво пошкоджено.

Про це інформує Головне управління розвідки.

Деталі щодо знищення іншої техніки та особового складу уточнюють.

З метою ліквідації наслідків вибухів, а також «пошуку диверсійних груп» особовий склад військової частини піднято по тривозі, у військовій частині тривають слідчі дії.

Ка-52 «Алігатор» (Hokum B за класифікацією НАТО) — розвідувально-ударний вертоліт російського виробництва. Вартість – близько $16 млн.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що за минулу добу українські військові знищили величезну кількість ворожої техніки та 620 окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus