USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бумбокс везе до Луцька «Голого короля»

9 Вересня 2017 17:31
У рамках концертного туру «Голий Король» гурт Бумбокс виступить у Луцьку. Концерт відбудеться 6 жовтня о 19:00 у Волинському облмуздрамтеатрі.

Турне присвячено виходу міні-альбому «Голий Король» і охопить 21 місто України. «Бумбокс» проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода. Стартує тур 7 вересня.

«Декілька днів тому в центрі Києва перед камерами і під спалахи фотоапаратів ми, гурт Бумбокс, повідомили, що восени поїдемо в тур. Двадцять один концерт на підтримку нової платівки «Голий Король». На жаль, ніхто і ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі!

В турах з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів - скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. В турі, здалеку, ви побачите всю жалюгідність дрібних і безпідставних сварок з рідними. В турі стає очевидним, кого ви насправді любите і хто любить вас. Рік за роком і тур вам стає вам необхідний як ліки. Це шокова «тУрапія».

Ми їдемо в тур і кличемо всіх меломанів на наші концерти», - розповідає лідер гурту
Андрій Хливнюк про тур «Голий Король».

«Бумбокс – гордість української музики. Приклад успіху й тріумфу таланту. Працювати з ними честь для Concert.ua та Virus Music», - розповідає Дмитро Чінь, маркетинг директор Concert.ua.

До альбому «Голий Король» увійшло шість пісень: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» - пісня, записана разом з гуртом O.Torvald та акустична версія пісні «Люди» у якості бонус-трека.
Реліз міні-альбому відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах та у цифровому вигляді. Передзамовлення будуть відкриті у середині липня.

В оформленні міні-альбому використані роботи Олексія Кондакова з серії «Повсякденне життя богів».

З початку червня стартує продаж квитків в касах міст та на сайті: https://www.concert.ua/ua/eventpage/bumboks-lutsk.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus