USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Бумбокс» презентував новий альбом. Фото

25 Червня 2010 15:48
Український гурт «Бумбокс» у Києві презентував новий альбом під назвою «Все включено», до якого увійшло 11 треків.

Про це повідомляє ТСН .

Гурт «Бумбокс», який дещо розширив свій склад, 24 червня презентував платівку «Все включено» у київському клубі «Crystal Hall». До нового альбому увійшло 11 треків. Серед них кавер-версії композицій «Летний дождь» Ігоря Талькова та «Звезды не ездят в метро» гурту «Машина времени».

«Звезды не ездят в метро» ми записали на прохання гурту «Машина времени» в їхньому альбомі-трібюті, присвяченому 40-річчю гурту, - розповів Андрій Хливнюк, вокаліст «Бумбоксу». - А щодо пісні Ігоря Талькова, то її ми записали на проханням одного з телеканалів для проекту, присвяченому Талькову. І це певна данина Талькову, непопсовому виконавцю, який збагатив музичний простір такими хорошими піснями».

До Андрія Хливнюка, Андрія «Мухи» Самойлова, DJ групи – Валентина Матіюка приєднались барабанщик Олександр Люлякін та басист Денис Левченко.


«Новий склад, новий звук кардинально вплинув на платівку «Все включено», - продовжує Хливнюк. – Ця платівка не номерна, вона скоріше є презентацією нашого нового складу».

Щодо особливих пісень, то такою хлопці вважають композицію «Тримай».

«Це особлива пісня, вона є нашим секретом. У кожного гурту є секрет. Нас секрет – саме ця композиція. Вона варта того, щоб на неї звернути увагу більше, ніж на інші композиції. І якщо вона не стане хітом, то ми будемо видавати її в кожній платівці, поки ви не будете її знати на пам'ять», - сміється Андрій.

На разі «Бумбокси» дають концерти у клубах, концертних майданчиках.

Не обійшлось у «Бумбоксів» і без курйозів.

«Останнім часом у барабанщика випала палка, гітарист порвав струну, вокаліст зірвав голос, - жартує Хливнюк. – Але якщо серйозно, то Валік загубив один семпл, який для нас дуже важливий. Семпл - це короткий звуковий сигнал, який максимально підходить гурту «Бумбокс». Хто бачив – поверніть!»

А от щодо кумирів, чи людей на яких рівняють хлопці, то таких в Україні немає.

«Раніше в Україні ми рівнялись на класні українські банди, але тепер ми №1. Доводиться рівнятись на тих, хто в інших країнах кращий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mirna Показати IP 25 Червня 2010 16:22
ааааа! яке щастя! =))))) мої улюблені!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus