USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Бунтівні» селяни Луцького району не довіряють обласній раді?

11 Лютого 2009 09:18
Майновий конфлікт між жителями села Чаруків Луцького району і ВАТ «Луцьке РТП» досі не вщухає. Цього разу селяни прийшли з проханням про допомогу на особистий прийом голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка у Луцькій РДА. Про це 10 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Селяни просять, щоб ВАТ «Луцьке РТП» передало їм первинні документи, а саме книги обліку. Також жителям Чарукова потрібен акт прийому-передачі майна від «Луцького РТП» до спілки власників майнових та земельних паїв села.
 
Голова комітету цієї спілки Анатолій Гайдук зазначив, що на користь чаруківчан рішення і суду первинної інстанції, і апеляційного суду. За словами пана Гайдука, генеральний директор ВАТ «Луцьке РТП» Сергій Приступа «починає крутити... Бомжами нас називає.. Такого терпіти ми не можемо». Інший чаруківський селянин Тарас Грищук зазначив, що «в нас від обласної ради – супротив». Селяни невдоволені тим, що обласна рада не поспішає допомагати вирішенню конфлікту, хоча у обласній комунальній власності перебуває 25 відсотків акцій ВАТ «Луцьке РТП».
 
За словами представників спілки власників майнових та земельних паїв, робоча група, створена на сесії Волиньради 23 грудня, фактично бездіяльна. Пан Грищук розповів, що саме після цієї сесії він спілкувався з депутатом облради Іваном Карпомизом і той порадив для допомоги у вирішенні конфлікту звернутися до голови Волинської ОДА Миколи Романюка.
 
Голова Луцької РДА Володимир Демчук бідкається, що Сергій Приступа вчиняє «не по-людськи», оскільки багато зустрічей по «чаруківському питанню» той просто ігнорує.
 
Проте конкретної відповіді від губернатора щодо того, чим саме він зарадить щодо їх проблеми, жителі Чарукова так і не отримали. Микола Романюк лише сказав: «Буду допомагати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мауглі Показати IP 11 Лютого 2009 10:43
Дорогі селяни! Прус,Безушко,Демчук,Заремба,Грицюк,ось тепер Романюк...Ви ще не втомилися?Зрозумійте;влада нічого не може,влада нічого не вирішує.Тільки через самоорганізацію і згуртованість зможете вирішити свої проблеми. А подібних "владців" женіть з Чарукова,як паршивих псів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus