USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Був п’яним за кермом: на Волині водій вантажівки давав патрульним $1000 хабара

25 Липня 2023 14:40
На Волині вчора патрульні зупинили вантажівку Daf, яка рухалася зі швидкістю 82 км/год у населеному пункті. Під час спілкування з 31-річним водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це інформує патрульна поліція області.

Охоронці порядку запропонували чоловіку пройти огляд на місці чи проїхати до медичного закладу, на що він категорично відмовився. Тож патрульні повідомили, що будуть складати відповідні адміністративні матеріали.

Задля уникнення відповідальності керманич почав пропонувати 1000 доларів хабара. Поліцейські неодноразово попереджали порушника про те, що його дії можуть мати ознаки кримінального правопорушення, але чоловік наполягав на своєму.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, аби надати діям чоловіка правову кваліфікацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus