USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бюджет Луцького району не виконується

30 Липня 2009 13:28
Ситуація з виконанням Луцького районного бюджету продовжує залишатися складною. Про це під час засідання колегії Луцької РДА розповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Леся Бусель, - повідомляє 30 липня репортер «Волинських Новин».
 
Пані Бусель проінформувала, що до планових призначень за 6 місяців зведений бюджет Луцького району виконано лише на 95,2%. Найбільш проблемним залишається виконання власне районного бюджету – лише 88%. Сільські бюджети за цей період виконані на 101,1%, а селищні – на 142%.
 
За підсумками 7 місяців 2009-го не виконаними є 11 сільських бюджетів Луцького району, зокрема у тих сільрадах, які розташовані поблизу обласного центру. Пані Бусель розповіла, що деякі сільські ради, формуючи бюджети, завищили показники доходів.
 
Зменшилися надходження і від найбільших платників податків – підприємств «Кромберг і Шуберт», «Модерн-Експо», Гнідавського цукрового заводу та інших. Району довелося брати позики у Державному казначействі понад ліміт.
 
Оптимізмом посадовець не сповнена – з серпня очікується виникнення заборгованості по виплаті заробітної плати у працівників бюджетної сфери району. До кінця року на проплату енергоносіїв та зарплати бюджетникам Луцькому району потрібно додатково понад 2 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus