USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький районний бюджет: результати минулого року і плани на майбутнє

13 Грудня 2015 22:00
Луцький районний бюджет вдалося виконати на 100%. На наступний рік планів для здійснення у районі є багато, отож хочуть розпочати пошуки співфінансування, а також сподіваються на на підтримку обласного та державного бюджетів.

Про це стало відомо під час засідання третьої, позачергової, сесії Луцької районної ради, завданням якої було виявити недоліки у виконанні бюджету поточного року і накреслити плани розподілу коштів на наступний, 2016 рік.

Так, зі слів голови Луцької районної ради «укропівця» Валентина Приходька, за станом на 1 грудня районний бюджет Луцька виконаний на 100%.

«Усі сільські (бюджети - ред.) також вдалось виконати на сто відсотків. Тому жодних глобальних тем ми сьогодні не розглядали. По суті, якихось проблем із невиплатами заробітної плати та індексацій немає. Тому ми працюємо нормально, плідно. Сподіваюся, що будемо так працювати в 2016 році», - зазначив посадовець.
На думку новообраного голови, незважаючи на непрості перевиборчі перегони і низьку активність виборців, результативною буде і робота виконавчої влади.

«Першочергово треба консолідувати свій депутатський склад. Тим більше, що в цьому депутатському складі є фахівці з різних галузей: медицини, освіти, дуже багато в нас аграріїв, потужних керівників аграрних підприємств, з якими потрібно знаходити спільну мову. Треба працювати спільно, і треба працювати на благо Луцького району», - каже Валентин Приходько.

Про те, що депутати добре обдумали, як будуть діяти на благо громад району, свідчили депутатські запити. Вони стосувалися облаштування освітніх закладів – побудови, ремонту, заміни вікон, санвузлів, культурних об’єктів – сільських клубів, бібліотек, проекти з енергозбереження і енергоефективності. Незважаючи на різні політичні погляди і деякі суперечки в обговоренні, голосування в Луцькій районній раді були одностайними. Усього ж на третій сесії працювало 25 депутатів. Відчувався також настрій взаєморозуміння з апаратом державної адміністрації.

Голова фракції політичної сили «УКРОП» Олександр Бляшук вважає, що освоювати лише районний бюджет – надто мало, належить розпочати пошуки співфінансування. «Як молодій людині, мені хочеться внести щось нове в розвитку Луцького району. Депутатський корпус Луцького району цікавиться і вивчає це питання й буде працювати, щоб залучити в Луцький район європейські гранти», - член бюджетної комісії, голова фракції політичної партії «УКРОП» Луцької районної ради Олександр Бляшук.

Окрім цього, в районній раді сподіваються на підтримку обласного та державного бюджетів, оскільки планів для здійснення є багато. А район, незважаючи на солідних бюджетоутворювачів, однаково не осилить нагальних потреб. Разом із тим, під час сесійного засідання обранці громади проголосували за присвоєння звань почесних громадян учасникам АТО посмертно, за зміни до програми соціального захисту району та програми матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців.



Відео розміщене на - Youtube-каналі УКРОП ВОЛИНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 13 Грудня 2015 22:56
Думав що Укроп буде працювати ! А вони ще нічого не зробили і вихваляють адміністрацію яка зовсім нічого не робила !
Анонім до 123 Показати IP 14 Грудня 2015 07:10
А чем УКРОП отличается от, например, БПП?
гаманець пенсіонера Показати IP 14 Грудня 2015 05:03
Люди питають чи буде голод в Україні ... Голоду не буде. Буде маленький піст. Дуже маленький піст.... Я би сказав-пістець. ( Сеня-Зайка)
АС Показати IP 14 Грудня 2015 08:39
Таке враження, що бюджет виконують вони, а не платники податків.А цей то взагалі..
123 Показати IP 14 Грудня 2015 10:38
один лише піар. краще напишіть скільки людей відмовились від депутатства щоб пройшов приходько))))))
народ Показати IP 14 Грудня 2015 12:02
«Байден в своей речи назвал коррупцию в Украине раковой опухолью – опухоль аплодировала стоя!».
Ох Показати IP 14 Грудня 2015 13:10
Дитячий садочок. Який з нього голова, але вилізло. Шкода , що через таких страждають прості люди, а таких 95 відсотків.
думка народу Показати IP 14 Грудня 2015 19:28
приходько при владі в районі вже 20 років))))) ( таке враження) бюджет виконує, плани на майбутнє будує, три рази веремчука "схемщика" на свого зама хотів "пропхнути"..одним словом дитячий садок, а який розумник голова фракціїї укропу, також до речі з с.лище, ох заставляв писати заяви дійсно депутатів які пройшли, що вони знялись, а приходька з лищенського дитсадка зробив головою ради

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus