USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бюджет Волині розглянують після Старого нового року

10 Січня 2009 12:13
15 січня 2009 року відбудеться 26 сесія обласної ради. Про це 10 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської облради, відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Анатолій Грицюк. На розгляд сесії виносяться такі питання: про обласний бюджет на 2009 рік; майнові та інші питання; різне.
На сесію обласної ради запросять народних депутатів України VI скликання від Волинської області, голову, заступників голови обласної державної адміністрації, керівників управлінь та відділів облдержадміністрації, голову Апеляційного суду Волинської області, прокурора області, начальника управління Служби безпеки України у Волинській області, начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в області, голову державної податкової адміністрації у Волинській області, голів районних, міських (міст обласного значення) рад та районних державних адміністрацій, керівників територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівників окремих обласних установ, представників засобів масової інформації.
Сесія проходитиме в залі засідань обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus