USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бютівській більшості у Волиньраді – «ПеПЄЦ»

8 Липня 2008 15:16
У зв’язку з формуванням на Волині осередку політичної партії «Єдиний Центр» (ПП «ЄЦ») БЮТ остаточно втратить більшість в облраді. Про це у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 8 липня розповів депутат Волиньради від Блоку Литвина Андрій Турак.
 
На думку пана Турака, у Волиньраді зміниться ситуативна більшість, яка донині належала БЮТ. Адже, зазначив депутат, УНП, яка раніше сформувала коаліцію з «білосердечними», задекларувала підтримку Президента. Двох депутатів – Банаду та Янка, які перейшли зі стану помаранчевих до БЮТ, «НУ» вже позбавила мандатів. Тож нині у БЮТ лише 40 голосів із 80-ти депутатів Волиньради.
 
Довідково:
 
Андрій Турак був одним із ініціаторів створення взимку 2008 року у Волиньраді фракції «Перспектива», яка після прийняття закону про імперативний мандат розвалилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus