USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бютівці Ковельської міськради розберуться із заступниками мера міста?

30 Жовтня 2008 11:33
Ковельчанка Марія Долгушина під час особистого прийому голови Волинської облради Анатолія Грицюка скаржилася, що влада міста хоче обдурити пенсіонерку, інваліда другої групи, ветерана праці, забравши у неї право на землю, якою вона користується близько 45 років, – повідомляє 30 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Марії Долгушиної, земельну ділянку вона отримала 45 років тому, коли працювала на залізниці. Тоді її начальник пан Півень порадив їй «взяти списані дошки та побудувати там сарай». Наразі той хлівець практично розвалюється, тому на тому місці ковельчанка хоче поставити металевий гараж для своєї внучки, яка її доглядає.
Як жалілася пенсіонерка, побудувати новий гараж їй не дозволили заступники міського голови Володимир Бойко та Геннадій Сорока. Причиною відмови у приватизації земельної ділянки стало те, що сарай стоїть на прибудинковій території будинків № 3 та № 5 на вулиці Богдана Хмельницького. Скажниця переконувала, що їхні дії неправомірні, оскільки цією земельною ділянкою вона користується тривалий час, а будинки були зведені лише десять років тому.
«На моє глибоке переконання, вони хочуть ту землю комусь віддати», – висловив свої припущення з приводу ситуації Анатолій Грицюк. Голова облради порадив Марії Долгушиній іти до суду, а також написати звернення на його ім’я. Також у якості своєї допомоги пан Грицюк запропонував надіслати своє зверненя до керівництва фракції БЮТ у Ковельській міськраді, щоб вони розібрались із цим питанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злидень Показати IP 30 Жовтня 2008 12:48
Грицюк прямо таки захисник народу. З кропивинською котельнею вже "розібрався" і далі в народ пішов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus