USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Бютівці» обожнюють котів, «регіонали» собак, а «фронтовики» - взагалі нікого

24 Листопада 2009 10:57
Українці не уявляють життя без домашніх тварин. Дві третини сімей тримають удома собаку або кота. За акваріумними рибками, папугами і ховрашками доглядають лише 3 відсотки українців, - констатують статисти із Києва.
Уподобання співвітчизників досліджувало столичне агентство «Рейтинг» упродовж двох тижнів жовтня. Соціологи опитали 2 тисячі респондентів, віком від 18 років із усіх областей України. Запитували: «чи тримаєте і любите домашніх тварин, які саме улюбленці живуть із вами?»
Згідно з опитуванням, чим більше дітей в родині – тим імовірніше побачити там домашню тваринку. Притім, кожне третє із цих подружжів воліє позбавитися тваринки. Але жертвують собою заради забавки дітей.
Природно, що більше домашніх улюбленців на селі, ніж у містах. Лише 14 відсотків селян ненавидять тварин. У містах таких більше – понад 48 відсотків.
Найпопулярнішими домашніми тваринками українців є коти і собаки. Бодай по одній утримують дві третини респондентів. Половина сімей одночасно доглядають і песика, і котика. Жінки дужче обожнюють котів, ніж чоловіки – вони любить собак. Але… холостяки не уявляють життя без котів.
Заодно, соціологи поцікавилися в людей про їхні політичні уподобання, щоб дізнатися – яку живність утримують вдома прихильники різних партій. Отож, найбільше домашніх тварин бігають по апартаментах прибічників Юлії Тимошенко, Віктора Януковича та Віктора Ющенка. «Бютівці» дужче люблять котів, «регіонали» та прихильники Ющенка – собак. А ось майбутні виборці, які готові голосувати за Арсенія Яценюка, не мають взагалі тварин і не хотіли би мати жодної домашньої живності в себе. Те саме стверджують прибічники Сергія Тігіпка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ізнову Показати IP 24 Листопада 2009 17:33
Ще одне "розумне" соцопитування... Типу бютівці хороші і добрі і люблять хороших тварин - котів, а юсченківці і януковичинці злі і агресивні, тому люблять відповідних тварин - собак... З кожнем днем переконуюсь що ВОНА задіює не бачені раніше піар-технології...
seal Показати IP 24 Листопада 2009 20:04
Основна ідея цього соцопитування, безумовно, політика. А тваринки, так собі, між іншим. Цілком погоджуюся з твердженням попереднього дописувача. Від себе додам - а "фронтовики" взагалі ніякі, бо тваринок не полюбляють. Так, що шановні виборці робіть висновки, і голосуйте за ту тварину, яка вам до вподоби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus