USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чапкіс, Гришко та Яма вчитимуть волинських дітей. ФОТО

3 Грудня 2008 13:32
Сьогодні, 3 грудня, у Луцькому прес-клубі реформ оголосили імена п’ятьох волинян, які стали переможцями відбіркового туру Всеукраїнського благодійного фестивалю «Талановиті діти України». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Компетентне журі із 60 учасників відбіркового туру вчора обрало лише 5 переможців, які продемонструють свої вміння на гала-концерті Всеукраїнського фестивалю, що відбудеться у кінці грудня в Києві.
П’ятеро волинян невдовзі поїдуть до Києва, аби підготуватися до участі у фестивалі. Вчитимуть їх співам, танцям, акторській майстерності зірки українського шоу-бізнесу, серед яких Володимир Гришко, Григорій Чапкіс та Влад Яма, – розповіла керівник регіонального осередку Європейської партії Миколи Катеринчука Олена Голєва.
Мета благодійного фестивалю «Талановиті діти України» – виявлення та розвиток творчих можливостей вихованців дитячих будинків, учнів шкіл-інтернатів, дітей із неблагополучних та багатодітних сімей, – сказала пані Голєва.
Переможцями першого туру на Волині стали вихованець Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Дмитро Сьомкін, вихованка того ж ліцею Папінко Оля, вихованка Володимир-Волинської спеціалізованої ЗОШ-інтернату I-III ступеня «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Олена Мамонтова, учениця Маяківського НВК ЗОШ I-III ступеня «Лінгвістичний ліцей» Ельвіра Сак та Кульба Катерина із Луцької гімназії №4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus