USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чартерні польоти: як працює VIP-бізнес друзів Порошенка

14 Жовтня 2016 09:56
Однокласник і найближчий бізнес-партнер президента України Сергій Зайцев контролює авіакомпанію «Бізнес Ерлайнз», яка пропонує перельоти приватними літаками в будь-яку точку світу, що коштують тисячі доларів за один рейс.

Про це йдеться в розслідуванні журналіста «Слідства.Інфо» Дмитра Гнапа.

«20-те лютого 2014-го року. В останні дні правління режиму Януковича силовики розстрілюють на вулицях Києва близько ста протестувальників. Як тільки стає відомо про масове вбивство, численні представники владної верхівки разом з родинами поспішають залишити столицю. В аеропорту «Київ-Жуляни» один за одним сідають та злітають приватні літаки. Серед літаків, які в вивозять регіоналів з Києва є й ті, які фігурують в презентації та внутрішніх документах «Бізнес-Ерлайнз»», — йдеться у розслідуванні.

Згідно відповіді від держпідприємства «Украерорух», з 12-го по 22-е лютого 2014-року літаки «Бізнес-Ерлайнз» вилітали з аеропортів Києва, зокрема, до Донецька та Сочі.

«І ще чотири літаки з флоту «Бізнес-Ерлайнз» літали по кілька разів в ці жахливі дні в Донецьк, Сочі чи Ніццу. Але найбільш примітний борт вилетить з Києва ввечері 22-го лютого, коли підуть перші чутки про втечу Януковича. В час, коли на Майдані прощаються з Небесною Сотнею, Ейрбас з бортовим номером OE-ICE вилітає з української столиці в напрямку російського кордону. Він має люксовий салон і розрахований лише на 19 пасажирів. Цей літак часто можна побачити в аеропорту «Жуляни». Ми його побачили теж», — зазначають журналісти «Слідства.Інфо».

Офіс «Бізнес Ерлайнз» розміщений в одному з найдорожчих фітнес-центрів української столиці - «5-му елементі», однак де-факто активи компанії знаходяться на Віргінських островах. Його власником є Сергій Зайцев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
свідомий Показати IP 14 Жовтня 2016 10:29
Да журналісти як завжди на висоті "силовики розстрілюють на вулицях Києва біля ста протестувальників" що вже є рішення судів які набрали законну силу і встановили чиюсь конкретну вину чому влада незахотіла щоб вбивства розслідувала міжнародна слідча група відмовились від допомоги і недопустили до розслідування тих же німецьких спеціалістів які прибули відразу після вбивств. Мабуть тому що лазерна указка чітко вказала що кульовий отвір утворився внаслідок пострілу з готелю Україна з кабінету який займав Парубій. Тому і дерева швиденько позрізали. А де в цей час були активісти чому не запобігли знищенню доказів. Все просто гроші правлять бал щоб дорватись до корита самі негребували навіть кровю своїх співвітчизників. На мою думку фактів про причетність постмайданної влади до вбивств як правоохоронців так і мітингуючих значно більше ніж у попередньої влади. Та як написано у святому письмі все тайне стане явним і винних рано чи пізно настигне кара Господиня.Прикро що замість покаяння вони продовжують брехати продовжуючи нове зло.
свідомому Показати IP 14 Жовтня 2016 10:52
на яких літаках літае наш голова обласної ради, до речі думаю після сесії він полетів у швейцарію
Олесь Показати IP 14 Жовтня 2016 11:02
Банда сменила другую банду
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2016 13:13
ну і що чергове розслідування .. і що толку????
не злочинний Показати IP 14 Жовтня 2016 15:43
порошенко зі своім однокласником посприяли "злочинній" владі втікти здержави і вивезти все "зароблене чесним трудом"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus