USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як офшори Порошенка вдарили по референдумі у Нідерландах

6 Квітня 2016 11:27
Потрапляння Президента України Петра Порошенка у скандал з офшорами додало негативних очків Україні напередодні референдуму у Нідерландах, адже місцева преса доволі критично відреагувала на скандал. Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу.

Нагадаємо, понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Днями вони приступили до публікації викривальних статей, одна з яких розповідає про секретний офшор і "моральний злочин" Петра Порошенка.

Зокрема, одне з видань вийшло із головною статтею під заголовком "Документи з Панами + Петро Поршенко – це "ні" на 6 квітня?". А на обкладинці "Financial Times" Главу України помістили в один ряд з президентом Росії Володимиром Путіним та прем`єром Ісландії Сигмундуром Гюннлейгссоном.

Звичайно після того, як виник скандал з панамськими документами, вся динаміка повністю пішла коту під хвіст і повністю помінялася тематика запитань. Якщо раніше були запитання, чи Україна стане членом ЄС, які це несе ризики, то тепер всі питання про Порошенка і панамські офшори, – розповів нардеп Сергій Лещенко.

Зі слів кореспондента 24 Каналу, до скандалу з офшорами на референдум, який відбудеться 6 квітня та матиме консультативний характер, планували прийти 34% жителів країни. Негативну оцінку Угоді планували дати 51% з них.


3 квітня в західних ЗМІ з'явилася компрометуюча інформація на безліч зарубіжних політиків.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ГОНТАРЕВОЇ ЗНАЙШЛИ ЗВ’ЯЗОК З РОСІЙСЬКИМ КАПІТАЛОМ

Серед іншого, були дані і про те, що Президент України дійсно почав процес реструктуризації своїх активів Roshen і створив для цього три офшорні компанії, але так і не передав свої активи в управління трасту.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Порошенко всіх переграв. Поки весь світ смакує скандальне розслідування, в якому стали відомі секретні офшори гаранта України, експерти вважають, що несподівано витік інформації може стати на руку Порошенку.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЦЕНТРІ ПАНАМСЬКОГО СКАНДАЛУ - НІМЕЦЬКІ БАНКИ І КОНЦЕРН SIEMENS
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Квітня 2016 11:49
ЗЛОДІЯ-ХЕРАНТА ГЕТЬ !!!!!
петро Показати IP 6 Квітня 2016 13:18
дякуємо нашому президенту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus