USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Частина волинян не зрозуміла, що відбулись місцеві вибори, – Клімчук

1 Листопада 2010 10:33
Вибори на Волині відбулись так, як того вимагав президент України – чітко, чесно і демократично.
Про це під час щотижневої оперативної наради 1 листопада заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Губернатор подякував «армії людей», які працювали на виборах у комісіях і продовжують цю «каторжну роботу» над підрахунком голосів.
Свою вдячність Клімчук висловив і всім землякам «за їх високу толеранцію, мудрість, патріотизм, любов до Волині, за те, що більша частина з них зрозуміла, що відбуваються місцеві вибори».
Разом з тим посадовець зазначив, що частина волинян таки не зрозуміла, що відбувались місцеві вибори, однак впевнений, що «пізніше зрозуміють».
«Попри побоювання наших конкурентів про використання нами адмінресурсу, підкупу, я думаю, вони розчаровані, тому що і в Україні в цілому, і на Волині вибори пройшли так, як вимагав президент – чітко, чесно, демократично», – заявив він.
Окрім того, Клімчук зізнався, що напередодні виборів його команда отримала інформацію про підготовку політичними конкурентами «локальних каруселей». Однак губернатор наголосив, що він вирішив цим не піаритись.
«Я не виносив це в пресу… Порушення ми профілактували на місцях з допомогою чиновників державної служби і спеціально навчених людей. Тому таких випадків в області зафіксовано не було. Тобто я діяв, як має діяти голова обласної адміністрації. Наше завдання – не за руку вхопити і потім по судах бігати смішити людей, наше завдання – профілактувати. Це було зроблено», – висловився Клімчук.
Про перемогу голова ОДА не вважає до доцільне говорити, оскільки не приймає такого терміну.
«Ніколи не вживав і не буду вживати термін «перемога», бо конкурували і змагалися між собою виключно українці, в нашому випадку волиняни. Ні китайців, ні французів, ні південних корейців, ні тим більше нігерійців на виборах помічено не було. Були виключно люди з українськими паспортами», – сказав він.
Начальникам управлінь та усім тим працівникам облдержадміністрації, які працювали на виборах, Клімчук дозволив 1 листопада працювати у «вільнішому ритмі». А тим, хто «геть невиспаний» губернатор дозволив відіспатись.
«Потім на службу прийдете, нема в тому біди, догоним», – звернувся до підлеглих Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 1 Листопада 2010 10:54
ЦАРЬ-БОРИС ДОКЛАВ МАКСИМУМ ЗУСИЛЛЯ,ШОБ ТАК СТАЛОСЯ...ДЛЯ КЛІМЧУКА ЛЮДИ Є БИДЛОМ,ЯКИХ МОЖНА ОБКРАДАТИ ТА ОББРІХУВАТИ..
Антон Показати IP 2 Листопада 2010 13:46
Не согласен с Вами, очень правильно сказано про "перемогу", толерантно и мудро... Необходимо не думать о победах и проигрышах на выборах, а всем (независимо кто сколько набрал %) вместе делать нашу с Вами жизнь лучше, светлее и добрее...
вовк Показати IP 3 Листопада 2010 08:55
говорити і я гарно вмію:((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus