USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Чекаємо, коли фашизм зазнає краху»: культовий британський гурт відмовився виступати в Росії

20 Травня 2022 00:17
Культурне обмеження країни-агресора Росії триває. Відомий британський гурт Pet Shop Boys відмовився від концертів у країні.

Колектив мав заплановані виступи на літо 2022 року. Та через воєнну агресію музиканти скасували їх, передає 24 канал.

«2009 року ми розпочали наше світове турне Pandemonium у Санкт-Петербурзі. Ми багато разів відвідували Росію і писали пісні з російською тематикою та впливами. Зараз неможливо уявити, щоб ми могли там побувати чи виступити», – розповіли артисти.

Pet Shop Boys зауважили, що їхні тури в Росії можуть відновитися у майбутньому, але лише за певних умов.

«Але ми нетерпеливо очікуємо того дня, коли фашизм в Росії зазнає краху, кримінальні політики постануть перед правосуддям, почнуть говорити правду, РФ не буде нападати на сусідні країни і народиться нова Росія. Сподіваємося, ми ще будемо поряд, щоб побачити це», – написали музиканти.

Нагадаємо, концерти в Росії скасували й безліч інших гуртів, серед яких переможці «Євробачення-2021» Måneskin. Рокери все-таки вирушать у тур, який довелося перенести через пандемію коронавірусу. Концерти Loud Kids зможуть почути не лише європейські, а й американські шанувальники Måneskin, але не російські фани. Виступи гурту в Москві та Санкт-Петербурзі скасовано, адже музиканти солідарні з українським народом та всіляко його підтримують.

«Звісно, ​​дуже важко робити показові оголошення, поки в Україні триває жахлива війна і страждають невинні люди. Ми вболіваємо за український народ і солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя такої кількості невинних людей, ми не будемо проводити заплановані концерти в Росії. Ми всі маємо разом стояти за мир зараз і завжди», – наголосили музиканти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus