USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чемпіонат міста зі стрітболу організували в Ковелі

11 Липня 2015 10:55
Змагання зі стрітболу серед чоловічих команд, приурочені до Дня міста, провели у Ковелі, – інформує «prokovel.com».

Захід відбувся на бульварі Лесі Українки. У турнірі взяли участь міські команди: «Ковалі», «Старичок», «Черьомушкі», «Коледж», «Жори», «Молодіж», «Молот» та «Гравець».

Змагання пройшли за коловою системою по підгрупах. Після ігор організатори провели стикові поєдинки, де і визначили переможця. За підсумками змагань, третє місце посіла команда «Ковалі», друге – «Коледж», а перше – «Старичок».



Всі команди продемонстрували хорошу гру, витривалість, майстерність та вольові якості в боротьбі за перемогу.

Кращими гравцями цих змагань стали Павло Добровольський із команди «Старичок», Вадим Романюк («Коледж»), Олександр Бондар («Ковалі»).



Переможців та призерів нагородили грамотами, номінантів – призами відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Раніше Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що «Волинська бандьоха» потрапила до Української Стрітбольної Ліги. Луцька команда (Дмитро Кунчик, Павло Масицький, Максим Дейна, Іван Мисковець) стала переможцями юнацької категорії, виборовши перше місце на фестивалі екстремальних вуличних видів спорту «Yarych Street Fest», який відбувся у Львові 5 липня.

Також редакція писала, що на Волині молодь власними силами реконструювала баскетбольний майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus