USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинська бандьоха» потрапила до Української Стрітбольної Ліги

7 Липня 2015 13:52
Днями Львів перетворився на неймовірне баскетбольне дійство. У рамках фестивалю екстремальних вуличних видів спорту "Yarych Street Fest" відбувся відбірковий турнір Української Стрітбольної Ліги 3х3 під егідою FIBA. Для участі в змаганнях на площі перед Оперним театром зібралися команди з усіх куточків України. З перемогою додому повернулися лучани. Про це йдеться на сайті Streetball.in.ua.

Масштабне дійство в центрі Львова в рамках щорічного вуличного фестивалю "Yarych Street Fest" щороку б'є рекорд по кількості команд. Цього разу на площі перед оперним театром їх зібралося вж 123! Львів, Київ, Стамбул, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Чернівці, Черкаси, Ужгород, Богородчани, Рівне, Тернопіль, Миколаїв, Свалява, Хмельницький, Червоноград, Новий Розділ, Коломия, Яворів, Антрацит, Золочів, Дрогобич, Моршин, Болехів, Сторожинець, Снятин, Дубно, Мукачево, Бучач, Зборів, Самбір, Сарни - це далеко не повний перелік міст, предтавники яких боролися за путівки до Фіналу УСЛ 3х3, призи та грошові нагороди в чоловічій, юнацькій та жіночій категоріях.

Луцька команда Волинська бандьоха (Дмитро Кунчик, Павло Масицький, Дейна Максим, Іван Мисковець) стала переможцями юнацької категорії, виборовши перше місце.

До слова, Луцьк на відбірковому турнірі представляли три команди: у категорії до 18 років команди Black Jack і Волинська бандьоха, та старша категорія - команда Шарашкіна кантора (Федчук Едуард, Шелуха Артем, Швагринський Дмитро, Антон Давидюк).

На жаль, команда Black Jack не пройшла групового етапу, а старша команда зайняла 4 місце.

Переможці юнацького турніру отримують право грати у Фіналі УСЛ 3х3 2015. Іншим командам нараховуються очки рейтингу УСЛ 3х3.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 7 Липня 2015 14:17
Ну хоть хтось прославляє Волинь. Молодці!!! Так тримати!
Андрій Показати IP 7 Липня 2015 14:51
Так дійсно молодці!!! Вітаю. До Волинянин - стрітболісти це, нащастя, не єдині спортсмени, які прославляють Волинь. А як же футболісти, легкоатлети, важкоатлети, велосипедисти, веслувальники, плавці, борці та ... Знаєш таке висловлювання "хоть хтось прославляє Волинь" доволі не обєктивне та принижує інших відомих спортсменів!!!
Бос до Андрій Показати IP 7 Липня 2015 15:17
Стрітбол - це вид спорту , який тільки розвивається в Україні зокрема у Луцьку. Думаю Волинянин це мав на увазі.
Анонім Показати IP 7 Липня 2015 16:35
Хлопці прогресують і це радує. Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus