USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через безлад на горищі луцької п’ятиповерхівки завелися хробаки, які падають людям на голови

16 Серпня 2023 18:53
35 років без прибирання: з горища однієї з луцьких багатоповерхівок до під’їзду почали падати черви. Мешканці забили на сполох, оскільки доступу до піддашшя у них немає.

Що з цього приводу каже голова ОСББ – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Мешканці п’ятиповерхівки на вулиці Потебні розповідають: нещодавно помітили, що з піддашшя до їхнього під’їзду навідались неприємні непрохані гості.

«Вже терпець уривається. Тут живуть діти, люди з інвалідністю… І все в таких умовах. Дах не прибирали 35 років. Тепер зіштовхнулись з тим, що проживати в такому безладі неможливо», – каже мешканка під’їзду Олена.

Люди стверджують, що їм на голови з піддашшя падають черв’яки. Після того, як з під’їзду викинули кілька совків з червами, забили на сполох та почали телефонувати голові ОСББ.

«Голова ОСББ вимкнув телефон і не виходив на зв’язок. Все ж прийшов якийсь представник ОСББ. Потім сказали, що це син голови. Він був дуже незадоволений, не дуже адекватно поводився. Заліз на те горище, позамітав, але ті хробаки знову падають.
Напевно, там мертві голуби, ми не знаємо. Сьогодні я телефоную, але в нього весь час зайнято. Написала повідомлення – він не прочитав», – говорить мешканка Світлана.

Мешканці сходового майданчика на п’ятому поверсі кажуть, що оплачують рахунки за утримання будинку, тож вважають, що мають повне право вимагати в голови ОСББ навести лад.

«Борги заплатять і будемо чистити. Ми чистили нещодавно», – переконує мешканців по телефону голова ОСББ Олександр Гітунець.

Проте голова ОСББ впродовж години так і не навідався, тому до нього зателефонували знову.

«Не знаю, де вони взялися. Зробимо обробку, подивимося, як вони могли туди потрапити», – пообіцяв Олександр Гітунець.

Коли на горищі наведуть лад, поки невідомо. Мешканці ж таки мають надію, що голова ОСББ дотримається свого слова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волиняка Показати IP 16 Серпня 2023 22:48
То не хробаки а мешканці ОСББ. А мешканці -то дійсно жалюгідні хробаки бо не хочуть навести лад в своєму будинку.
Анонім до волиняка Показати IP 17 Серпня 2023 08:54
Знищили жеки, буцімто гроші платиш, а ЖКП не працює. Тепер треба і гроші платити, ще й самим робити
Were Показати IP 16 Серпня 2023 23:36
Головне не забувати оплачувати утримання будинку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus