USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через борг за послуги ЖКГ у лучан хочуть забрати квартиру

9 Жовтня 2015 17:04
У боротьбі з найбільшими боржниками за житлово-комунальні послуги вдалися до жорстких заходів.

Є власники квартир, які боргують десятки тисяч гривень, однак нічого не роблять, аби ці борги погасити, йдеться у сюжеті Волинської обласної державної телерадіокомпанії.

Серед таких боржників - власники кваритири у будинку, що на вулиці Коновальця. Сім’я не платить за комунальні послуги роками, сума боргу становить понад 18 тисяч гривень, - інформують «Хроніки Любарта».

Відповідно до рішення суду, з власниці помешкання щомісяця відраховують 20 відсотків від пенсії на погашення боргу. Однак, зі слів працівників виконавчої служби, цього недостатньо.

Тому представники державної виконавчої служби описали нерухомість. Тепер єдиний вихід для боржників - сплатити суму боргу упродовж десяти днів. У іншому разі - для квартири знайдуть нових власників.

Зі слів державного виконавця Луцького міського управління юстиції Мар’яни Михальчук, квартира буде реалізована через аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 17:16
Хай відключать свої послуги від яких хоть в петлю.Людина яка не уклала договір про послуги може не платити.
DED Показати IP 9 Жовтня 2015 17:17
Лише за 18 тисяч??? Ви на сайті Луцьктепло подивіться, скільки там винні деякі кадри!!!! І це лише за воду та опалення!!! Це ж жах... А тут смішні 18 тисяч
Просто лучанин до DED Показати IP 9 Жовтня 2015 17:39
Хто вкрав мільйон йому похлопають, а за тисячу,якщо вкрадеш-сидітимеш 5-8років... Отака держава
Просто лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 17:37
Якщо квартира однокімнатна і там живе пенсіонерка,то що з неї взяти при теперішніх цінах,а якщо квартира 3ох кімнатна і прописано "стадо" людей, цілком правильний вчинок. Але доцільніший був б обмін на меншу з доплатою і відразу були б кошти на компенсацію. А то привикли,одні платять інші ні,зато з айфонами ходять і суши з піцами жруть.
Whoa! до Просто лучанин Показати IP 10 Жовтня 2015 10:22
ти мою на сьогодні по ринковій ціні забереш? ні ск*т*но, ти на халявку захочеш, і неліквід мені захочеш підсунути - при чому моя квартира до послуг? Відключайте послуги, а мою нерухомість залиште в спокої!!
лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 17:47
За 18 тысяч забрать квартиру? Браво!
Анонім до лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 18:44
А нас на Україні не існує виконавчої служби. Не зареєстрована ніде.
марія до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2015 14:41
Перш ніж писати, ознайомся з законами
SVV Показати IP 9 Жовтня 2015 17:54
Так після зимового періода, з їхніми цінами на газ і опалення, боржників стане в рази більше.
дідо Показати IP 9 Жовтня 2015 18:00
Боржники - це злодії .які залізли у кишеню всіх лучан.
ху до дідо Показати IP 9 Жовтня 2015 19:50
Украина сколько ярдов должна иностранным государствам? По аналогии Вашему высказыванию Украина злодей, которая залезла в карманы Европе, Америке? А если кредиторы заявят украинцам - не можете платить по долгам, оставьте страну проживания? Хотя многие и так мечтают о безвизовом посещении, что бы поскорее сдрыснуть из дома в Европу....
і Показати IP 9 Жовтня 2015 18:12
А в Португалії відключили світло воду і опалення а у нас як у нас
Рупор до і Показати IP 9 Жовтня 2015 22:11
В португалии тепло и светло
і Показати IP 9 Жовтня 2015 18:13
Квартирку то вже хтось своєю бачить
лучанка Показати IP 9 Жовтня 2015 19:33
На Перемоги 17 є багато квартир з великими боргами приходьте забирайте
yy Показати IP 9 Жовтня 2015 19:35
комуняки тихенько плачуть навзрид в куточку до такого вони не додумались. Нові Комісари вже в строю?
Ірина Показати IP 9 Жовтня 2015 20:43
Реалізація житла за заборгованість перед комунальними підприємствами – це дійсно досить таки рідкісне явище. По-суті, це є найжорсткішим видом відповідальності фізичної особи боржника, але воно виникає в подібних випадках, здебільшого тоді, коли боржники взагалі не виконують рішення суду та ухиляються від виконання. Які ж тут можуть бути обурення, якщо сума боргу дійшла до такої суми. Саме через таких осіб (боржників) у Нас простих, відповідальних людей виникають незручності щодо опалення, гарячої води і т.д. і т.п. Висновок з цього виходить такий, що боржники нічого, не зробили для врегулювання спору з стягувачами. Якби вони наперед діяли правильно йдучи на зустріч установам, як комунальним так і ДВС, то на даний момент не мали б таких проблем, що в подальшому можуть призвести до їх виселення. Просто здебільшого ми стикаємося з людьми, які вважають, що вони не будуть нести ніякої відповідальності та ухиляються від зобов’язання. А якраз тут, ми стикнулися з організованою роботою держслужбовців, які все ж таки чітко виконують свою роботу. Як би комусь не було прикро, але аналізуючи матеріали даної статті ми доходимо до логічного висновку, що державна виконавча служба все ж таки працює (ця стаття є тому підтвердженням).
Слава Україні!!! Показати IP 9 Жовтня 2015 20:46
Користуєшся послугами - ПЛАТИ!!! За все в житті потрібно платити. В магазин за їжею ви з грошима ходите, а тут гаряча водичка і тепло має бути на халяву?!
RedCommie до Слава Україні!!! Показати IP 10 Жовтня 2015 10:24
Ти знаеш, а було так що гаряча вода і послуги 5 рубликів було, менше 10% зарплати... Вам таке і не сниться тепер.
Лучанка до RedCommie Показати IP 10 Жовтня 2015 22:45
А ти знаєш, що таке колгоспна пенсія в розмірі 12 крб. і як на неї було вижити, якщо літр олії коштував 1,56 крб?! Пенсія на дитину по втраті годувальника - 26 крб, а примітивне дитяче пальтечко коштувало 27 крб?! Тому шмарки від жалю за совком витри... А щодо цієї ситуації, то вчинять правильно. І нема чого шкодувати - якщо пенсіонери, то отримували субсидію, а накрутити такий борг - то тільки надіялись, що мине... У мене сусіди мають "автопарк" - 2 майже нові іномарки, бус і майже 30 тис.гривень боргу за опалення - їх теж пошкодувати?
ан. Показати IP 9 Жовтня 2015 20:50
Правильно зробили... Чому одні беруть не платять ні копійки, а інші в змозі.То так може зробити кожен!!! Тоді наша держава ніколи грошей не буде мати!!! Треба було наперед думати і платити по трохи. Жити потрібно завжди по закону, а не придумувати як його обійти!!!
Лариса Показати IP 9 Жовтня 2015 21:08
Пенсіонери вишикуються першими в черзі на оплату комунальних послуг. Як правило, не платять ті, хто сподівається, що й так "пронесе". А комунальне підприємство, щоб не залишитися в збитках, перекладає оплату компослуг на тих, хто платить, підвищуючи тарифи. Моя рідна сестра пенсіонерка сама відрізала батареї, бо не взмозі оплачувати опалення.
місцевий Показати IP 9 Жовтня 2015 21:21
У бабусі з тисячною пенсією забрати квартиру, то не ма питань. А от багатіїв до відповідальності притягнути за розкрадання держ майна - це "слабо".
Земляк Показати IP 10 Жовтня 2015 08:23
Отключите услуги за которые долги. Нет же будем тебе пихать не качественное тепло, уборку территории где никогда не подметали и т.д.
я Показати IP 10 Жовтня 2015 09:18
платить то согласны, но по нормальным тарифам, а если такие тарифы-так пусть будут и нормальные зарплаты!!!!
марія Показати IP 10 Жовтня 2015 14:33
Правильно роблять!!! Треба порядок в країні наводити! І починати треба з себе!! На пляшку в цих клієнтів гроші є мабуть!! А для критиків скажу,що почитайте законодавство а тоді критикуйте! І взагалі за таку роботу мають цінити і достойно оплачувати. Це ж яка небезпечна робота і такі молоді дівчата!! Нарешті ДВС працює! Браво!
то що Показати IP 10 Жовтня 2015 19:26
весною у всіх лучан та украінців позабирають житло за боргі.дійсно реолюция гідності
Міша Показати IP 11 Жовтня 2015 19:21
А що у виконавчій місла Луцька лише дві дівчини працюють, я вже втрете їх бачу, хотілося б побачити роботу усіх остальних, заробітня плата з бюджету однакова всім йде
олег Показати IP 11 Жовтня 2015 22:42
Звичайно революція гідності прошла не зря адже в європейській державі має бути чітка система виконання рішень, верховенство права і т.д.. тікі всф привикли критикувати державу і стають на захист правопорушників до того часу поки нас це почне стосуватись. Такі органи як двс повтнні викликати повагу і страх в деякій мірі. Видо що молодь міняє щось. Молоді дівчати а вже яке корисне діло для держави роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus