USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Через демонтаж газетного кіоску його власниця «влетіла» на 100 тисяч

22 Січня 2018 11:49
У результаті демонтажу кіоску «Волинь-преса друк», що містився на вулиці Карпенка-Карого, за словами його власниці, їй було завдано збитків на 100 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 січня.

Власниця кіоску Людмила Мельничук розповіла, що через перешкоджання з боку представників муніципальної варти вона досі не може забрати своє майно, яке зберігалося в демонтованому кіоску.

Також вона поскаржилася на те, що сам демонтаж було проведено незаконно та без складення акту виконаних робіт.

З її слів, через дії муніципалів, зокрема пошкодження кіоску та його неналежне зберігання, їй завдано збитків на близько 100 тисяч гривень, у зв’язку з чим було відкрито кримінальне провадження.

Керівник відділу демонтажу департаменту муніципальної варти Роман Кулик зазначив, що демонтаж провели ще у 2016 році на основі відповідного рішення. Окрім того, під час робіт склали протокол демонтажу, зазначили всі зовнішні характеристики кіоску, який потім опломбовували й завезли на майданчик.

«Ми не перешкоджаємо поверненню майну, навіть самі зверталися до власниці, аби вона забрала своє майно, адже вже зараз за зберігання вона не платить. Раніше вона зверталася до нас і двічі забирала частину майна», – сказав Роман Кулик.

Голова комісії Андрій Козюра, своєю чергою, рекомендував власниці кіоска звернутися з заявою до поліції та в судові інстанції для вирішення цієї ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus