USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через дії посадовців ДП «Волиньвугілля» втратило 4 мільйони

13 Червня 2015 10:10
У березні-травні 2015 року на Волині відкрили 50 кримінальних проваджень за фактами правопорушень, вчиненими посадовцями області в сфері зловживання владою, розтрати державних коштів та недбалості.

До прикладу, в Нововолинському міськвідділі розслідується провадження щодо посадовців ДП «Волиньвугілля», які завдали підприємству значних збитків.

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака сьогодні, 12 червня.

Так, з його слів, у квітні цього року правоохоронці виявили безпідставну реалізацію посадовими особами ДП «Волиньвугілля» вугільної продукції за заниженою вартістю. В результаті таких дій підприємство недоотримало коштів в сумі 4 мільйони гривень. Нині працівники Нововолинського міськвідділу розслідують відповідне кримінальне провадження.

Крім того, у березні-травні 2015 року відкрили 50 кримінальних проваджень за фактими правопорушень вчиненими службовцями області за фактами зловживання владою, службова недбалість, розтрата майна. До прикладу, в Рожищенській центральній районній лікарні головному лікарю і його заступникам завищили розмір посадових окладів на загальну суму 150 тисяч гривень. Подібні факти на суму 60 тисяч гривень виявили і в Любомльському лісгоспі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Штефан,Луцьк Показати IP 13 Червня 2015 10:40
Директорка з економіки Дп "Волиньвугілля" Зіна Буткевич-весела та кмітлива. Адже вона повинна бути на варті держаної фінансової дисциплини. Але пані Буткевич усе звикла робити на свою користь. Зараз нова кримінальна справа на 4 млн. А раніше кримінальна справа про незаконне нарахування собі начальством премій у великих розмірах. Для свого сина Буткевич створила персональний "аналітичний" відділ у якому він начальник із дуже великою зарплатнею. До тих пір як директоркою з економики буде Буткевич- економічні злочини та корупція на "ВолиньвугіллІ" будуть процвітати!
Анонім Показати IP 13 Червня 2015 12:43
розкрадання в особливо великих розмірах!
Штефан,Луцьк до Анонім Показати IP 13 Червня 2015 12:50
А у маленьких розмірах на ДП "ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ" просто не звикли красти. Пан Гарбузюк, пані Буткевич та пані колишня іваничивська прокурорша-полюбляють великі масштаби ! Цікаво, на цей раз їх посадять?
Штефан, Луцьк (він ж Показати IP 13 Червня 2015 13:54
Юрій Андрійович Душний - він же начальник кримінального відділу Нововолинського МВ УМВС, він же перший заступник начальника міліції, він же монополіст на внесення таких справ до ЄРДР (більше ніхто, окрім нього, не має права цього робити) як вніс це туди, так і закриє. Бо, такого не зробить ніхто, окрім нього. Як він робив це десятки, а може й сотні разів до того. Прикриваючи ж***пу нововолинської вугільної мафії і персонально мера Сапожнікова. Адью!
Штефан,Луцьк до Штефан, Луцьк (він ж Показати IP 13 Червня 2015 16:56
Не бреши пані Наташко Семенівно! Міліція як раз і правильно робить, що вугільну мафію разоблачає. Сапожнніков до ДП "Волиньвугілля" жодного відношення не має, бо то держпідприємство київського підпорядкування. Державні гроші на ДП "Волиньвугілля" дерибанили саме Миша Гарбузюк із Зіною Буткевич. Щоб прикрити свої зловживання вони взяли на теплу високоплачувану посаду колишню(до Майдану) іваничивську прокуроршу, але сталося не так як гадалося. Суд встановить ступінь вини кожного з фігурантів кількох кримінальних справ на ДП "Волиньвугілля"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus