USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через ДТП у Луцьку - заблокована вулиця

20 Грудня 2017 12:33
У Луцьку по вулиці Потапова 30, біля школи №9, не розминулися два авто.

Про це повідомляє Під Прицілом.

Зі слів водіїв, поліція не поспішає на місце пригоди, а в той же час вулиця заблокована і декілька автомобілів вже утворили затор через пошкоджені авто, водії яких хочуть провести дослідчий експеримент.

Варто зазначити, що на цій вулиці часто трапляються подібні ДТП, адже з однієї сторони перекривають рух авто і вулиця стає з одностороннім рухом. І саме біля подвір'я школи з правої сторони стоять припарковані авто, які заважають нормальному проїзду іншого транспорту. Інколи доходить до того, що авто паркують просто на кільці поряд із СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 13:47
Раз 9 школа рахується елітною в Луцьку, то можна було б і стоянку прихімічити. Там є 2 клумби замість яких можна було б зробити стоянку десь біля 6-8 авто. Вже б постійно машини на дорозі не стояли. І дітям там прохід можна зробити нормальний, якщо мізки включити (це я наперед для розумних). Тротуар можна трохи переробити за рахунок прилеглих територій школи та університета, розширити проїзжу частину. Це може вирішити всі питання. Але школа то елітна, на крутих авто дітей возять постійно, центр міста, а до цього діла нема нікому.
Андрій Показати IP 20 Грудня 2017 14:45
найлегше і найдешевше нашій блатній владі поставити знак зупинка заборонена і косити бабки. А розширити дорогу і зробити місця для стоянок, то дорого коштує і робити треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus