USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через Керченський міст в Азовське море не зможе зайти понад 100 суден

23 Травня 2018 09:14
В Азовське море через Керченський міст не зможуть зайти близько 144 великогабаритних суден і кораблів. Про це виданню «Настоящее Время» розповів начальник адміністрації Маріупольського морського порту в Україні Ігор Барський.

«В Азовське море більше не зможуть заходити судна типу Panamax і більше. Ми провели оцінку тих судів, які до нас заходили за останні три роки. Так ось, в Азовське море більше не зможе заходити 144 судна, які заходили в Маріупольський порт за останні два-три роки», — розповів Барський.

Зазначимо, що судна типу Panamax — це клас морських суден (в основному це вантажні судна, але є і пасажирські), котрі можуть проходити шлюзами Панамського каналу. Типове Panamax-судно має бути не більше 294 м в довжину та 32,3 м ширину при осаді до 12,04 м.

Нагадаємо, 15 травня президент Росії Володимир Путін прибув в анексований Крим і відкрив рух по автодорожній частині незаконно зведеного Керченського мосту.

Керченський міст, який Росія почала будувати у Криму після анексії півострова, має з’єднати анексований Крим з російським Краснодарським краєм. Його довжина становить 19 кілометрів.

Міністерство інфраструктури України заявило, що готує санкції щодо компаній, причетних до зведення «Кримського» мосту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Травня 2018 09:32
Вернем Крим і міст розвалим!!! Ми це любим!!!
Степан (Крымчанин) Показати IP 23 Травня 2018 09:41
Напевно варто пригодати всі казки, яки розповідалися на цю тему. І про те що це "декорації Мосфільму", про те що "міст ніколи не збудують". Заклики про те що "міст треба підірвати"(Ганопольський), "треба забрати" та багато іншого. Як на мене, це просто "жаба душить".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus