USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЄС ввів санкції проти 6 компаній, які будували Керченський міст

31 Липня 2018 14:13
Євросоюз ввів санкції відносно шести компаній, які брали участь в будівництві Керченського моста.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, з 31 липня під європейськими санкціями перебувають дві компанії Аркадія Ротенберга – ПАТ "Мостотрест" (MOEX: MSTT) і ТОВ "Стройгазмонтаж".

Ці компанії раніше вже були включені в американський список санкцій.

Також під санкції ЄС потрапили АТ "Інститут Гіпростроймост – Санкт-Петербург", АТ "Суднобудівний завод "Залив", ТОВ "Стройгазмонтаж – Міст ", вологодське АТ "ВАД".

У мотивувальній частині рішення про введення санкцій йдеться, що будівництво моста і його офіційне відкриття в травні цього року були "ключовими символічними кроками в консолідації Росією контролю над незаконно анексованим Кримом і Севастополем і подальшої ізоляції півострова від України".

Як повідомлялося раніше, у ЄС схвалили санкції проти 6 осіб через будівництво Керченського мосту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Липня 2018 15:11
Пётр Порошенко подякувал ЕС за санкции по Крыму. Об этом украинский политик написал в своём Twitter. ...Дякую, дякую аж підскакую!
Степан (Крымчанин) Показати IP 31 Липня 2018 15:54
Ввели санкції-той що? Міст збудовано. Він є. Хочь трісні, хочь лусні. Чотирі рокі тренділи що міст не збудують, що це мультики з "Мосфільму", це неможливо, про міст тільки ледацюга -журналіст не писав. Зараз вводять санкції. Тобто міст є? Чи нема(бо це неможливо)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus