USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через непідписані документи на Волині не можуть здати амбулаторію

11 Жовтня 2019 21:12
Через непідписання міністеркою охорони здоров'я документів щодо проекту реконструкції амбулаторії, існує загроза не здати будівлю в екплуатацію до зими та втратити кредиторів та підрядників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав селищний голова Благодатного Олександр Топорівський.

З його слів, в амбулаторії селища триває реконструкція в рамках проекту Світового Банку.

«На сьогодні підряднику за актами винні більш як 5 мільйонів гривень. Офіційна причина – не готові картки зі зразками підписів. Насправді, – міністр Зоряна Скалецька вже місяць не підписує жодних документів щодо проекту, а за останній тиждень змінили п’ятьох координарів проекту», – йдеться у дописі.

Топорівський пище, що таких амбулаторій на Волині – 30, і всюди така ситуація: скоро зима, а здати в експлуатацію або закінчити ці об’єкти, підключити опалення не можуть.

Він також заявляє, що «існує загроза втратити десятки мільйонів гривень та втратити підрядників для таких проектів надалі, адже це сигнал і для кредиторів, і для підрядників не вкладати ресурси, які МОЗ не може ефективно використати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 11 Жовтня 2019 21:28
в Разумовського дупа пече!
Шо Уляна шо Зоряна Показати IP 12 Жовтня 2019 07:20
Не підписує, бо малограмотна. Мы все учились понемногу. Чему нибудь и как нибудь. Для таких що ФАП що ферма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus