USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Турії заборонили купатися

9 Червня 2016 20:00
Вода у річці Турія не відповідає нормативам за мікробіологічними показниками. Тому наразі волинян просять утриматися від купання у водоймі.

На виконання розпорядження Ковельського міського голови від 29.03.2016 року № 87-р, з метою профілактики інфекційних захворювань та для безпеки мешканців міста в період літнього відпочинку спеціалісти Ковельського міськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний центр держсанепідслужби України» провели дослідження якості води в акваторії міського пляжу, пляжу санаторію матері і дитини «Турія» та водосховища, - повідомили у відділі з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Згідно з результатами лабораторних досліджень встановили, що вода не відповідає нормативам за мікробіологічними показниками. І це може призвести до виникнення спалахів гострих інфекційних хвороб серед населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕ НА ВОЛИНІ ВИЯВИЛИ НЕБЕЗПЕЧНІ ДЛЯ КУПАННЯ ВОДОЙМИ

Враховуючи викладене, виконавчий комітет Ковельської міської ради попереджає, що купатися в річці Турія у вищезгаданих місцях небезпечно.

Виконавчий комітет Ковельської міської ради скерував звернення в ДУ «Волинський обласний лабораторний центр держсанепідемслужби України» (лист від 31.05.16р № 3.17/157) щодо проведення аналізів води вверх по течії річок Турія та Воронка в межах Ковельського та Турійського районів з метою виявлення джерела забруднення поверхневих вод.

На території міського пляжу встановили попереджувальні таблички щодо заборони купання.

Шановні ковельчани, просимо Вас утриматись від відпочинку на річці, поки вода не відповідатиме санітарним нормам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
полюх Показати IP 9 Червня 2016 20:05
Турія мертва?? а ще ж тільки початок літа і спеки не було...
ковельчанин Показати IP 10 Червня 2016 09:32
Знову Аміла? http://www.volynnews.com/news/society/na-volyni-firma-tsysternamy-zlyvaye-nechystoty-v-turiiu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus