USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через підтоплення полів Волинь загнали у борг

14 Грудня 2015 10:02
Волинська область боргує 5,7 мільйонів гривень в галузі АПК.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 грудня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, значна сума боргів області стосується питання очистки меліоративних каналів і підтоплення.

«На території області 5,7 мільйонів боргу, із них лише 3,7 мільйонів займає борг, утворений внаслідок вирішення питань підтоплення. Тож, через це Міністерство АПК звернулось до Мінфіну з проханням виділити кошти на погашення цієї заборгованості», - зазначив Гунчик.

Він наголосив, що потрібно зробити все для того, щоб ці борги не створювали преценденту блокування рахунків від підрядників.

«Всі спроби вирішити питання через місцеві кошти не мають можливості. Ми не маємо права робити підміну в обласних бюджетах. Вихід один, зробити субвенцію з обласного бюджету в державний, а тоді повернути рахунки назад. Й то не факт, що така маніпуляція буде ефективною», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus