USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через пожежі в Харківській області оголосили надзвичайний стан

3 Вересня 2020 22:29
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, що через масштабну пожежу, яка почалася на території Дворічанського лісництва в Харківській області, було оголошено надзвичайну ситуацію регіонального рівня.

Відповідне рішення у четвер, 3 вересня, прийняла Харківська регіональна комісія з питань техногенної та екологічної безпеки, повідомляє Корреспондент.

«Прийнято рішення про оголошення надзвичайної ситуації регіонального рівня, що сприятиме отриманню виплат від держави для компенсації людям, які внаслідок пожежі втратили житло», – повідомив Кучер.

Як повідомлялося, 2 вересня на території Дворічанського лісництва виникла пожежа хвойного лісу. На момент прибуття рятувальників було встановлено, що пожежа охопила близько 80 га, пізніше площа пожежі збільшилась до 500 га.

Пізніше стало відомо, що пожежа на Харківщині повністю знищила село. Один населений пункт був знищений вогнем, ще у двох селах є місця загоряння. Кількість постраждалих з’ясовується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus